Снегообразувател за пожарогасител СО2 - 5 кг.

Снегообразувател за пожарогасител СО2 - 5 кг.

Референтен номер: 08.030

Снегообразувател за пожарогасители СО2 - 5 кг.

  • Подходящ за пожарогасители СО2 - 5 кг.
  • Материал: PVC

Сподели