Снегообразувател за пожарогасител СО2-2 кг.

Снегообразувател за пожарогасител СО2-2 кг.

Референтен номер: 08.029

Снегообразувател за пожарогасители СО2-2кг.

  • Подходящ за пожарогасители СО2 - 2 кг.
  • Материал: PVC

Сподели